Akkuzulu Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki, Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz,öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun. Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun. Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun. Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın. Okulumuzdan mezun olan her öğrenci yeteneği ile ilgili yüksek öğrenim yapabilsin.

Misyon: Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda, milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda çocuğun bilgi, ilgi ve becerileri doğrultusunda orta öğretim kurumlarına öğrenci yetiştirmek için varız. Bu noktadan hareketle misyonumuz bir üst okula tüm öğrencilerin en üst performansıyla yerleşmelerini sağlayarak, öğrencilere Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseterek değişime, gelişime ve yeniliklere ayak uydurabilen, bilimsel düşünebilen, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirerek eğitime yapılan bu kutsal yatırmın hakkını vermektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00/15:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezidir
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021/2022 eğitim öğretim yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesi, 1 öğrencimizde proje İmam hatip lisesini kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Bakanlık Projeleri İl, İlçe Projeleri

Telefon - 0312 825 42 28

Belgegeçer - (312) 825 4228

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://akkuzuluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Akkuzulu Mahallesi Akkuzulu Kümeevleri No 645/B 06760 Çubuk / ANKARA

Öğretmen :14
Öğrenci :197
Derslik :9
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1265
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Nüfus sayımı sonucu 3000

Adres - Akkuzulu Mahallesi Akkuzulu Kümeevleri No 645/B 06760 Çubuk / ANKARA

Ulaşım Ankara Sıhhiye´den 487 numaralı EGO otobüsleri ile ilçemize ulaşılmaktadır. İlçe merkezinden mahallemize Kıbrıs Caddesinden minibüsler kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANKARA 40 km; ÇUBUK 10 km